Ecoplant & MK Educatie is verbinding in het onderwijs #3

Als gezamelijke vrienden van Platform PIE hebben we MKEdcuatie afgelopen oktober ontmoet op de exPIErience, wat al snel resulteerde in mooie ideeën voor het verder uitdiepen van het Ecoplant Student Energy Program. 

MK Educatie is een onderwijsadviesbureau wie in samenwerking met het onderwijs en/of het bedrijfsleven middelen maakt die aansluiten bij leerlingen. Voor de jonge mensen van nu, de medewerkers van de toekomst. Deze visie sluit uitstekend aan bij onze uitgangspunten. 

Zoals het adviesbureau zelf benadrukt, ‘We zijn trots dat we als partner van Ecoplant een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van onderwijsmateriaal dat het onderwijs en het bedrijfsleven met elkaar verbindt. Duurzaam omgaan met onze toekomst begint vandaag en een belangrijk onderdeel daarvan is het onderwijzen van de toekomstige werknemers.’

MK Educatie zal ons ondersteunen met de realisatie van een theoretische borging voor ons Student Energy Program. Uit eerdere evaluaties kwam naar voren dat wij het STEP project nog sterker kunnen maken door middel van een lesprogramma dat aansluit op de inzet van de Ecoplant. MK Educatie zal ons de handvatten aanreiken en over enkele weken zullen wij dit materiaal presenteren. 

Hoe gaaf is dat:  

  •  Een Ecoplant op uw schoolplein
  •  Gerealiseerd met de inzet van eigen leerlingen
  •  Waar onderwijs en bedrijfsleven heel dicht bij elkaar komen 
  •  Ondersteund met een praktisch lesprogramma 

Voor het onderwijs en samen met het onderwijs! 

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in uw winkelwagen.