Energie in het klaslokaal! #6

We hopen dat u een verfrissende zomervakantie heeft gehad en vol nieuwe energie ook dit schooljaar de leerlingen weet te enthousiasmeren. Wij geloven sterk in de kracht van educatie om de toekomst van onze planeet te veranderen. Duurzaamheid begint namelijk bij opleiding en opvoeding. Wij zijn dan ook verheugd om onze gloednieuwe lesbundel “Duurzame Energie & Innovatie” voor te stellen, een bron vol inspiratie. Speciaal ontworpen om nieuwsgierige jonge geesten inzicht te geven in de opwindende wereld van duurzame energie.

Wat maakt onze lesbundel zo speciaal?
Praktische Relevantie: Onze lesbundel is zorgvuldig ontworpen om aan te sluiten bij het Student Energy Program, waarbij leerlingen de kans krijgen om hun eigen Ecoplant op te bouwen en worden uitgedaagd om na te denken over hoe ze een positieve impact kunnen hebben op hun gemeenschap en de wereld als geheel. Dit betekent dat wat ze in de klas leren direct kan worden toegepast in een real-world context.
Toegankelijkheid: De bundel is boeiend en geschikt voor verschillende niveaus (MBO/VMBO).
Interactieve Elementen: We hebben interactieve activiteiten en uitdagende opdrachten toegevoegd om de betrokkenheid te vergroten en te zorgen voor een dynamische leerervaring.
Bevordering van Kritisch denken: Onze lesmodule moedigt leerlingen aan om dieper na te denken over duurzaamheid, innovatie en hun rol in het creëren van een groenere toekomst.

De start van het nieuwe schooljaar biedt een uitgelezen kans om bij u op school meer te doen met het uiterst actuele thema; de energietransitie. Onze lesbundel “Duurzame Energie & Innovatie” is hiervoor een waardevol handvat. Ontdek vandaag nog de lesbundel en help mee aan een groenere toekomst!

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in uw winkelwagen.