Energieneutraal schoolgebouw #9

Borculo is een prachtig pand rijker! Het nieuwe schoolgebouw van het Staring College is onlangs voltooid en vanaf 8 januari zullen de leerlingen er hun lessen volgen
Dit energieneutrale pand is voorzien van een dak met 60 vierkante meter aan zonnepanelen om duurzame energie op te wekken. Met veel gebruik van hout past het perfect in de groene omgeving. Zowel binnen als buiten zijn duurzame materialen toegepast, waarbij natuur-inclusief bouwen tot uiting komt in geïntegreerde nestkasten voor vogels en vleermuizen.

Het toevoegen van een Ecoplant HEX3000, volledig in eigen stijl bedrukt, maakt het geheel echt compleet. De aanwezigheid van de Ecoplant bij de school benadrukt het duurzame karakter en heeft als doel het bewustzijn over de energietransitie te vergroten bij studenten, leraren en bezoekers.

Gehele nieuwsbrief lezen? Lees verder
Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in uw winkelwagen.