Les over batterijtechniek? Uiterst actueel! #8

De technische ontwikkeling en aanschaf van batterijen is populair. Steeds meer mensen zijn opzoek naar een netonafhankelijke energiebuffer om eigen stroom op te slaan en te gebruiken wanneer dat het beste uitkomt. De media raakt niet uitgeschreven over de netproblematiek en ook wij krijgen dagelijks vragen hoe de Ecoplant te combineren is met batterijopslag. Want ook onze klanten merken dat het terug leveren van eigen opgewekte stroom niet meer altijd geld oplevert. Wanneer er veel wind- en zonne-energie is, wordt het stroomnetwerk vaak te vol. Dit resulteert in negatieve stroomprijzen, wat salderen dus geld laat kosten. Met batterijen is het mogelijk om eigen opgewekte stroom op te slaan en op een later moment, wanneer stroom duurder is, te gebruiken.Een actueel onderwerp dus batterijtechniek, wat belangrijk is voor studenten om over te leren. Er zullen namelijk steeds meer banen vacant komen in deze sector, maar batterijtechniek brengt ook gevaren met zich mee; herinnert u nog het vrachtschip Fremantle Highway?Het Student Energy Program heeft speciale aandacht voor batterijtechniek en soorten batterijen. Hoe leuk is het om te leren over de techniek terwijl er gebouwd wordt aan een Ecoplant? Actueel en zeer praktisch! Wist u dat Ecoplant batterijen volledig zuurstof en kobalt arm zijn? Een chaos zoals op het vrachtschip is ontstaan is daardoor uitgesloten met de Ecoplant LiFePo4 batterijoplossing. 
Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in uw winkelwagen.