Vol inclusief een leven lang leren! #2

Ecoplant streeft er naar om de energietransitie en  duurzaamheid voor de volgende generaties aantrekkelijk te maken. Dit doen wij met ons student programma en dit is natuurlijk vol inclusief van primair onderwijs tot universiteit, iedereen doet mee! Zo was Hans vorige week op de Universiteit van Amsterdam. Tijdens dit gastcollege heeft hij gesproken over net-zero van energieopwekking en -productie tot opslag en distributie en de daarvoor noodzakelijke data transitie. 

Naast gastlessen is ons team beschikbaar voor alle studenten van MBO’s, hogescholen en universiteiten. In de vorm van (afstudeer)projecten en stages. Ook zijn er al meerdere studenten afgestudeerd binnen het bedrijf. Ecoplant is jong, dynamisch, innovatief en creatief. Wij bieden stages binnen R&D, design, marketing (communicatie), technische ondersteuning en operationele zaken. Ben jij of ken jij iemand op zoek  naar een stage plaats?  Neem dan contact op!

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in uw winkelwagen.