ROC Mondriaan Den Haag! #1

Afgelopen woensdag was het dan zo ver! De start van het Student Ecoplant Program op het ROC Mondriaan in Den Haag. Studenten en scholieren van het SC Delfland, het Roemer Visscher College en ROC Mondriaan, gingen samen aan de slag met het opbouwen van maar liefst twee Ecoplanten.

De leerlingen werden verdeeld in twee groepen; een groep begon onder leiding van Bart aan de opbouw van de eerste Ecoplant, terwijl de andere groep samen met Hans aan de slag ging met de styling en wrap van de Ecoplant. Hoe ziet beeldschone energie er uit en hoe past deze op een schoolplein. Er waren diverse prachtige ontwerpen! 

De start van het STEP programma werd gecombineerd met een mini-conferentie over de Energietransitie voor docenten, medewerkers en stakeholders van de scholen. Wat is precies de vraag van de markt als het gaat om de energieprofessional van de toekomst? En welke stappen moeten we daar binnen onze mbo-opleidingen voor nemen? Dit is precies één van de kerndoelen van STEP!  

Aftermovie

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in uw winkelwagen.