Met een zonnige blik vooruit #4

Ecoplant op schoolterrein

Januari is voorbij en de kortste maand van het jaar is  ingeluid, de scholen draaien op volle kracht. Vandaag is het nog winter maar de lente komt steeds dichterbij. Wat is er mooier dan deze lenteperiode te starten met een Student Energy Program en in de zonnige periode uw school te voorzien van CO2 neutrale stroom?De Ecoplant wekt extra efficiënt energie op, simpel weg omdat de Ecoplant altijd op tijd is en optimaal op de zon gericht is! Schijnt er in de vroege ochtend een helder zonnetje maar is het de gehele middag dicht bewolkt, dan levert de Ecoplant ook met weinig lichtintensiteit nog steeds volop energie. Met de energie van een Ecoplant kunnen leerlingen hun electrische fietsen, mobiele telefoons en andere apparaten laden. En voor uw personeel zijn er zelfs opties voor het laden van auto’s. Wilt u meer weten over ons Student Ecoplant Program, voor en door studenten? Of bent u benieuwd naar de vele opties en mogelijkheden die de Ecoplant uw school kunnen bieden? Neem gerust contact op!

Lees de gehele nieuwsbrief via: Kom in contact #4

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in uw winkelwagen.